Ηλιόπουλος: Η Μενδώνη μπορούσε να σηκώσει δικό της πανό για τον Λιγνάδη- «Τον κάλυψα, κάνω την ανήξερη»

Ηλιόπουλος: Η Μενδώνη μπορούσε να σηκώσει δικό της πανό για τον Λιγνάδη- «Τον κάλυψα, κάνω την ανήξερη» Facebook Twitter
0

Την αποχώρηση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού από παράσταση στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σχολιάζει ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κα Μενδώνη δεν χρειαζόταν να φύγει άρον άρον από την παράσταση στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με το σύνθημα ελληνοκύπριου χορευτή της βελγικής καλλιτεχνικής ομάδας Peeping Tom: "οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακή"», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Μπορούσε απλά να σηκώσει το δικό της πανό: "τον διόρισα δίχως διαγωνισμό, τον κάλυψα όσο μπορούσα, αμφισβήτησα τα θύματα και τώρα απλά κάνω την ανήξερη"», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι συντελεστές παράστασης στην πρεμιέρα του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας σήκωσαν πανό, επιθυμώντας να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με το Messinia Press, η πληροφορία για τη διαμαρτυρία είχε γίνει γνωστή στο υπουργείο Πολιτισμού, με αποτέλεσμα η Λίνα Μενδώνη και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης να μην δίνουν το «παρών».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ