Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή - 4.295 νεκροί σε δύο μήνες

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή - 4.295 νεκροί σε δύο μήνες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στον δρόμο της αποτυχίας όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.


Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως ανακοινώνονται εκ νέου μέτρα «χωρίς να έχει συνεδριάσει η επιτροπή των επιστημόνων, χωρίς να υπάρχει καν συντονισμός μέσα στην ίδια την κυβέρνηση».

Ο ίδιος εκτιμά πως τα περιοριστικά μέτρα από μόνα τους «φαίνεται ότι δεν μπορούν να δουλέψουν» και επικαλέστηκε καταγγελίες «πως το 80% των θανάτων που έχουμε το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί εκτός ΜΕΘ».

«Μέσα σε δύο μήνες, έχουμε θρηνήσει 4.295 απώλειες συμπολιτών μας. Για την τραγωδία αυτή που ζούμε, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες...Με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη η χώρα δεν προετοιμάστηκε ποτέ για το δεύτερο κύμα -όλοι θυμόμαστε τον πρωθυπουργό να δηλώνει με αυταρέσκεια το καλοκαίρι ότι νικήσαμε τον κορωνοϊό».

Όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων υπογράμμισε πως τον πρώτο λόγο για μια τέτοια απόφαση έχουν οι επιστήμονες. «Αν τα σχολεία ανοίξουν τελικά, πρέπει να ανοίξουν με ασφάλεια. Θα είναι εγκληματικός ο σχεδιασμός της κυβέρνησης αν ανοίξει τα σχολεία, χωρίς να κάνει τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς -όχι δειγματοληπτικά αλλά σε όλους».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ