Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά στη Βουλή

Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά στη Βουλή Facebook Twitter
1

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή, στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Η κ. Βαγενά ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της και ενώ διηγούνταν την εμπειρία της από το ταξίδι στη Βουλγαρία για την αποτέφρωση της σορού του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «δεν μπορεί εμείς να έχουμε μεσαίωνα και η Βουλγαρία όχι, λες και στη γειτονική αυτή χώρα δεν είναι θρήσκοι».

Συγκινημένος απευθύνθηκε στην κ. Βαγενά και ο Σπύρος Λυκούδης ο οποίος ήταν στην έδρα, λέγοντας της ότι όλοι οι βουλευτές είναι δίπλα της σε αυτή την φάση.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Λυπάμαι για τον Κηλαηδόνη που υπήρξε πάντα έντιμος. Κ.α Βαγενά ένας από τους λόγους που κάποιοι σας ψήφισαν ήταν γιατί δείχνατε ξεκάθαρα πως ήσασταν εναντίον του σκοταδισμού της εκκλησίας. Αλλά δυστυχώς αγκαλιάζεστε κι εσείς με τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους της που είναι υπεύθυνοι για τον σκοταδισμό που κατηγορείτε. Λυπάμαι για την απώλειά σας αλλά λυπάμαι που μόνο με την απώλεια καταλάβατε τον πόνο κι άλλων ανθρώπων. Ας θυμηθούμε την ταλαιπωρία του Χατζησάββα και του συντρόφου του που λοιδωρήθηκε πάνω στην απώλεια σαν "αξύριστη χήρα". Ακόμη κι αυτή τη στιγμή αντί να σηκώσετε ανάστημα και να εναντιωθείτε σ'αυτούς που αρνούνται σε συνανθρώπους τους βασικά δικαιώματα πάτε έρποντας λέγοντας πως προσεύχεστε. Δεν έχει σημασία το πιστεύω σας. Το πως θα θαφτώ ή θα παντρευτώ ή θα ζήσω τη ζωή μου, όσο δεν πειράζει τη ζωή του αλλουνού είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου. Σαφώς και πρέπει να επιβληθεί η επιλογή της αποτεφρώσεως. Και ν'αρχίσουμε να μιλάμε και για κάτι άλλο. Για την πολιτική κηδεία. Άντε σιγά σιγά

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ