Η Ρένα και ο Τσάβες

Η Ρένα και ο Τσάβες Facebook Twitter
2

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και Κώστας Ήσυχος επέστρεψαν από το Φόρουμ του Σάο Πάολο, όπου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. Στην ανακοίνωση για το ταξίδι αυτό, αναφέρεται ότι η Ελλάδα του μνημονίου και οι αγώνες του λαού, στο Φόρουμ με 600 αντιπροσώπους από 50 χώρες «βρέθηκαν στο επίκεντρο των διεργασιών με δεκάδες παρεμβάσεις και συνεντεύξεις στα κυριότερα τα οπτικοακουστικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. της Λατ. Αμερικής και Καραϊβικής».

Μάλιστα αναφέρεται ότι η ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκε μαζί, επίσης, με τον Ζ.Λ. Μελανσόν, τον Βίλι Μέγιερ ευρωβουλευτή της Ενωμένης αριστεράς της Ισπανίας, τον Ρενάτο Σοέιρο, μέλος της ηγεσίας του Πορτογαλικού Μπλόκο της αριστεράς, τους διανοουμένους της παγκόσμιας αριστεράς, Ιγνάτιο Ραμονέ και Ατίλιο Μπορόν, που αποδεχτήκαν και πρόσκληση να επισκεφτούν σύντομα την Ελλάδα.

Στο τέλος της ανακοίνωσης επισημαίνεται ότι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για αναλυτικότερη ενημέρωση προς τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε., το αμέσως επόμενο διάστημα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μιλώντας για Τσάβες και θεωρίες συνωμοσίας... Όλα τα λεφτά η παρακάτω είδηση (έχει παλιώσει τώρα): Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων»....«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του ’40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο. LOL!