Η Μαρία Χούκλη στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη

Η Μαρία Χούκλη στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη Facebook Twitter
2

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου εντάχθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 22ας Αυγούστου, ο διορισμός της κυρίας Χούκλη ισχύει από τις 9 Ιουλίου. Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει τη θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου – Γεώργιου Σκέρτσου.

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961 και σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, πριν εργαστεί ως δικηγόρος επί δύο χρόνια.

Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3 και αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ το 2001 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά για τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Το 2007 ήταν η συντονίστρια στην «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Εργάστηκε ακόμα ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο και μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστριας του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού ενώ έχει εκλεγεί επανειλημμένα «Δημοσιογράφος της χρονιάς». 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ε καλά θέμα χρόνου ήταν, τώρα που επέστρεψε και από τις αλλεπάλληλες διακοπές του εν μέσω πυρκαγιών ο Μητσοτάκης, ξεκινά να τοποθετεί τους δικούς του (πράγματα που έκραζε εν τω μεταξύ πρώτα και τελικά ξεπέρασε σε θέμα μετακλητών, δικών τους ανθρώπων και διακοπές ήδη προηγούμενες κυβερνήσεις). Τουλάχιστον ο Πρωθυπουργός καθαυτού βάζει και ατομα με ενα αλφα βιογραφικό (και αναλογη φιλοκομματική δράση). Εβαλε και αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς υφυπουργούς (Υπουργοί οι του κόμματος) πραγμα θετικό, όπως και τα τελευταία έτη καποιοι που υπήρχαν και τα πηγαν πολυ καλά. Όχι σαν τους Υπουργούς του, βλέπε πχ Αδωνι. Που διοριζει μετακλητό με απολυτηριο Λυκειου λεγοντας αυτος αξιζει οσο 10 πτυχια. Ξεπερνώντας μεχρι και Καρανίκα που ένα ΤΕΙ ναουμε τοχε βγάλει και ηταν με μισθό 400 ευρώ λιγότερο απ αυτόν του Αδωνι! Αντε βγάλε άκρη τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ