Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter
0

Το όνομα της Εύας Καιλή (την οποία οι δημοσιογράφοι του πολιτικού κατέτασσαν στο βενιζελικό μπλοκ μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται  ως υποψήφια για να ακολουθήσουν στο δρόμο που χάραξε η Μιλένα Αποστολάκη. Ή τουλάχιστον το δρόμο που έδειξε η Βάσω, ζητώντας παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να γίνουν εκλογές καθώς ζύτησε με επιστολή της στον Πρωθυπουργό κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.  Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη σελίδα της στο Facebook και στο Twitter από χθες είχε αφήσει ένα "γρίφο" ως αποτέλεσμα της έκπληξης της για το δημοψήφισμα.

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter

Παράλληλα παρέπεμπε και σε σάιτ το οποίο εκτιμούσε ότι η Εύα στέλνει μηνύματα στο Μαξίμου, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι ο "γρίφος" της, αυτό ακριβώς ήταν. Αυτό το "κάτι άλλο", αποκαλύφθηκε τελικά με την επιστολή ότι ήταν ένας άλλος Πρωθυπουργός.

 

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM