Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter
0

Το όνομα της Εύας Καιλή (την οποία οι δημοσιογράφοι του πολιτικού κατέτασσαν στο βενιζελικό μπλοκ μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται  ως υποψήφια για να ακολουθήσουν στο δρόμο που χάραξε η Μιλένα Αποστολάκη. Ή τουλάχιστον το δρόμο που έδειξε η Βάσω, ζητώντας παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να γίνουν εκλογές καθώς ζύτησε με επιστολή της στον Πρωθυπουργό κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.  Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη σελίδα της στο Facebook και στο Twitter από χθες είχε αφήσει ένα "γρίφο" ως αποτέλεσμα της έκπληξης της για το δημοψήφισμα.

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter

Παράλληλα παρέπεμπε και σε σάιτ το οποίο εκτιμούσε ότι η Εύα στέλνει μηνύματα στο Μαξίμου, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι ο "γρίφος" της, αυτό ακριβώς ήταν. Αυτό το "κάτι άλλο", αποκαλύφθηκε τελικά με την επιστολή ότι ήταν ένας άλλος Πρωθυπουργός.

 

Η Εύα στο σταυροδρόμι του σοσιαλισμού Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ