Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 10 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, κ. Τελλίδη. Μεταξύ των βουλευτών που συνόδευσαν τον Πάνο Καμμένο ήταν και οι Χρυσαυγίτες Κασιδιάρης Ηλίας, Χρήστος Παππας και Ιωάννης Αϊβατίδης.

 

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη πολλά σχόλια στα social media αλλά και την αντίδραση του Ποταμιού. Ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε:

 

 


«Ο υπουργός Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος» αναφέρει η ανακοίνωση από το Ποτάμι.

 

«Σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές.

 

Ξεπλένει έτσι στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων, αυτούς που έστησαν εγκληματική οργάνωση, αυτούς που ακόμη και σήμερα πρωτοστατούν σε πογκρόμ εναντίον Ελλήνων της Θράκης.

 

Και με φόντο τον ελληνικό στρατό – το Σινούκ και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - δίνει βήμα στους νοσταλγούς των δικτατόρων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

Δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων. Είναι ντροπή για τη χώρα μας και προσβολή για τους ακρίτες των νησιών μας τα στιγμιότυπα με τους Χρυσαυγίτες να περιοδεύουν ως εκπρόσωποι της Βουλής στο Kαστελόριζο και στη Ρω. Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη πήρε ανάσα με την ήττα του ακροδεξιού υποψηφίου στην Αυστρία.

 

Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς.

 

Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά.

Μαζευτείτε», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Η επίσκεψη Καμμένου με Χρυσαυγίτες βουλευτές στα ακριτικά νησιά προκαλεί αντιδράσεις
Menelaos Myrillas / SOOC

 

Η επίσκεψη Καμμένου με Χρυσαυγίτες βουλευτές στα ακριτικά νησιά προκαλεί αντιδράσεις

 

Η επίσκεψη Καμμένου με Χρυσαυγίτες βουλευτές στα ακριτικά νησιά προκαλεί αντιδράσεις
Menelaos Myrillas / SOOC