Η «Ελληνική Λύση» καταγγέλλει μη διάθεση ψηφοδελτίων της σε κάποια εκλογικά τμήματα

Η «Ελληνική Λύση» καταγγέλλει μη διάθεση ψηφοδελτίων της σε κάποια εκλογικά τμήματα Facebook Twitter
1

Καταγγελίες πολιτών, που κατατέθηκαν και «εγγράφως» στο κόμμα, σύμφωνα με τις οποίες σε ορισμένα εκλογικά τμήματα παρατηρήθηκε ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτιά της στους ψηφοφόρους, επικαλείται σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».

Καταγγέλλει δε τέτοιες πρακτικές, κάνει αναφορά σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα και προειδοποιεί ότι είναι αναγκασμένη να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων «ενεργούν με δόλο».

«Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στην Τριανδρία στο 523ο εκλογικό τμήμα, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης. Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική», καταγγέλλει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια