«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Facebook Twitter
0

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Μαρία Συρεγγέλα να συγκρούονται ανοιχτά στη διάρκεια της εξέτασης μάρτυρα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να παραστεί στη Διάσκεψη των Προέδρων, κατηγορώντας παράλληλα την αντιπρόεδρο της επιτροπής ότι της κλείνει το μικρόφωνο. Από την πλευρά της, η κ. Συρεγγέλα απέρριψε το αίτημα και της καταλόγισε διαρκείς παρεμβάσεις και «μπούλινγκ» προς τα μέλη της επιτροπής.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο προγραμματισμός των συνεδριάσεων γίνεται «επίτηδες για να δημιουργούνται προβλήματα», ενώ επιτέθηκε προσωπικά στη Μαρία Συρεγγέλα, η οποία αντέδρασε επικαλούμενη τον Κανονισμό της Βουλής και την ανάγκη να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εξέταση του μάρτυρα.

Ο διάλογος των δύο πλευρών αποτυπώθηκε ζωντανά στη συνεδρίαση, με βαριές εκφράσεις, διακοπές και εκατέρωθεν αιτιάσεις, σε μια από τις πιο τεταμένες στιγμές της εξεταστικής μέχρι σήμερα.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM