Στη…λίστα των καταζητούμενων έβαλαν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας την Τρόικα επικηρύσσοντας τη. Τα μέλη της ΠΟΑΣΥ βασίστηκαν στο πρώην άρθρο 114 και νυν 120 του Συντάγματος, για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα και κατηγορούν την Τρόικα για συρρίκνωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μάλιστα θα καταβληθεί συμβολική αμοιβή 1 ευρώ για καθέναν από τους προσαχθέντες.

Παράλληλα με την επικήρυξη, η ΠΟΑΣΥ θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία στους τόπους διαμονής της Τρόικα και θα ενημερώσει τους αστυνομικούς για να συμμετάσχουν σε λευκή απεργία, σε ότι αφορά τα μη αστυνομικά καθήκοντα τους.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

"Σας προειδοποιούμε ως νόμιμοι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών ότι θα απαιτήσουμε να εκδοθούν άμεσα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα εντάλματα σύλληψής σας για σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας με την αυτόφορη διαδικασία σύμφωνα με ειδικές διατάξεις … για εκβίαση, συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας ή προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού".

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr