Χατζηδάκης: Κακότεχνη παράσταση Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Χατζηδάκης: Κακότεχνη παράσταση Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Κακότεχνη παράσταση» χαρακτήρισε ο Κωστής Χατζηδάκης τη χθεσινή δήλωση του Πάνου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και σύγκληση συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών εάν η συμφωνία των Πρεσπών έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή, ώστε να μπλοκαριστεί αν διαπιστωθεί ότι εμπεριέχει εκφάνσεις αλυτρωτισμού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε πως ο Πάνος Καμμένος προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών, παριστάνοντας ότι διαφωνεί.

Διερωτήθηκε επίσης, ρητορικά, που ήταν ο κύριος Καμμένος όταν Τσίπρας και Κοτζιάς υπέγραφαν τη συμφωνία των Πρεσπών και όταν υπογραφόταν η συμφωνία πρώτης υποδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM