H πρώτη επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας

H πρώτη επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας Facebook Twitter
1

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης όπου είχε  και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια.

Το μήνυμα στις Αθηναίες και τους Αθηναίους ότι η νέα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χάσει ούτε λεπτό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την συνάντηση εργασίας που είχε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια.


«Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα. Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε να πατήσουμε γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη» τόνισε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Φυσικά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη της πόλης μέσα στο καλοκαίρι. Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό να οργανώσουμε μία ομαλή μετάβαση. Θέλω λοιπόν να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μπρούλια, τον κύριο Δήμαρχο, για την πολύ καλή συνάντηση εργασίας. Βεβαίως είναι μόνο η αρχή. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μπροστά μας, και αυτό το οποίο κρατάω, το οποίο είναι πάρα πολύ πολύτιμο νομίζω για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας τόνισε τα εξής : «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο της Αθήνας το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον συγχαρώ και από κοντά. Η Αθήνα, τα τελευταία οκτώ χρόνια της δημαρχιακής αρχής Καμίνη, εισήλθε σε τροχιά σταθερότητας και συνεχούς ανόδου. Η Αθήνα έχει πλέον ισχυρά οικονομικά, διαφάνεια, διαθέτει πόρους και σχέδιο για έργα, έχει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει μια πολύ κρίσιμη αποστολή να αναζητήσει συνθέσεις ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη.

Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε:«Κύριε Δήμαρχε, ένα λεπτό. Καταλαβαίνετε ότι οι Αθηναίοι πολίτες περιμένουν από εσάς ένα μικρό θαύμα. Σχεδόν μαγικά να κάνετε. Γιατί η Αθήνα είναι καταρημαγμένη και εγκαταλειμμένη τα τελευταία 4 χρόνια» Ο Κ. Μπακογιάννης απάντησε «Θα σας πω ακριβώς αυτό το οποίο έλεγα και προεκλογικά, ότι δεν υπάρχουν μάγοι. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Ξέρετε, έχω σχεδόν 10 χρόνια στην αυτοδιοίκηση και ξέρω πάρα πολύ καλά τι μας περιμένει. Το ζητούμενο είναι να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Μόνο όλοι μαζί από κάτω προς τα πάνω μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την πόλη»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

«Η Ελλάδα έχει ήδη κινητοποιήσει και της Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να υπάρχει μια αποστολή επιτήρησης των λιβυκών αρχών έξω από τα χωρικά ύδατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Πολιτική / Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το μνημόνιο «παράνομο, ανυπόστατο και απαράδεκτο», τονίζοντας ότι «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα»
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Πολιτική / Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Βασικό αντικείμενο του νομοσχεδίου είναι η αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την πώληση, προσφορά και διάθεση προϊόντων καπνού και αλκοόλ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

«Το νόημα μιας συμμαχίας είναι να διασφαλιστεί ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή των βαρών και ότι δεν υπάρχει η αίσθηση ότι ορισμένες χώρες μπορούν να παρεκκλίνουν» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια