H εθνική ομάδα αστέγων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

H εθνική ομάδα αστέγων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές
1

Την εθνική ομάδα αστέγων δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά την υποδοχή τους ο κ. Παυλόπουλος είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που είστε εδώ. Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Σκεφτόμουν όταν πήρατε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αν έπρεπε την εποχή εκείνη να σας καλέσω. Προτίμησα να το κάνω τώρα».

 Και πρόσθεσε:«Γιατί η σημερινή μέρα, οι μέρες αυτές, είναι πολύ πιο συμβολικές γι΄ αυτό που είστε και γι΄ αυτό που κάνετε. Θέλω να σας ευχαριστήσω λοιπόν και με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και του Έλληνα πολίτη και γι' αυτό που κάνετε για τον εαυτό σας και για το παράδειγμα που δίνετε σε όλους μας, της δύναμης, της αποφασιστικότητας, της αισιοδοξίας, που τόσο μας λείπει και τόσο λείπει από πολύ κόσμο. Διότι αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα αυτής της οικονομικής κρίσης: Η αισιοδοξία και η ελπίδα για το αύριο. Κι εσείς, μέσα στα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε, αυτό όχι μόνο το βιώνετε, αλλά το διδάσκετε σε όλους μας. Γι' αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω. Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά καλύτερη για τον Τόπο, για εσάς, για τον κόσμο ολόκληρο. Διότι τα προβλήματα δεν είναι μόνο δικά μας. Και πάλι καλή δύναμη, καλή επιτυχία, συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που δεν ήταν λίγο και για την εικόνα του Τόπου προς τα έξω».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια