Γιούνκερ: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλέσουμε ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα»

Γιούνκερ: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλέσουμε ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα» Facebook Twitter
0

Εξηγήσεις περί της ανακεφαλαιοποίησης και για το αν ισχύει για την Ελλάδα, δίνει σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κύριος Γιούνκερ λέει ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που αποφασίστηκε για Ιταλία και Ισπανία δεν μπορεί μεν να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας έχει ενταχθεί σε καθεστώς μνημονίου, αλλά αν η Ελλάδα βρεθεί σε μια ανάλογη θέση με εκείνη της Ιταλίας και της Ισπανίας τότε βέβαια η λύση θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στη χώρα μας.

Παράλληλα ο κ. Γιούνκερ ξεκαθαρίζει ότι η αυστηρότητα στον προϋπολογισμό θα συνεχιστεί, τονίζοντας πάντως ότι  «δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλέσουμε μια ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ