Γιαννακός σε Πολάκη: «Έλα να πάρεις τη ντουντούκα, κότα»

Γιαννακός σε Πολάκη: «Έλα να πάρεις τη ντουντούκα, κότα» Facebook Twitter
2

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο υπουργείο από τις καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καθώς πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου τη Δευτέρα το πρωί δέχθηκε την παρατήρηση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.


Ο κ. Γιαννάκος απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να κατεβάσει την μηχανή κάτω καθώς σε αυτό το σημείο να περνούν άτομα με αναπηρία και εμποδίζει. Ο υπουργός φαίνεται να μην αντιδρά στην παρατήρηση και κατευθύνεται προς την είσοδο του υπουργείου.

Έπειτα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καλεί τον κ. Πολάκη σε έντονο ύφος να πάρει την ντουντούκα προκειμένου να ξεκαθαρίσει στις καθαρίστριες τι θα γίνει από πλευράς υπουργείου με το θέμα των συμβάσεων τους.


Ο αναπληρωτής υπουργός φαίνεται να αγνοεί το κάλεσμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ο οποίος έξαλλος αποκαλεί τον κ. Πολάκη «κότα».

 

Οι εργαζόμενες ζητούν των παράταση των συμβάσεών τους, καταγγέλλοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αθέτησε πρόσφατη δέσμεύση του για παραμονή στην εργασία τους, με αποτέλεσμα «οι καθαρίστριες να χάνουν την δουλειά τους στα τέλη Αυγούστου».

Οι καθαρίστριες έστησαν σκηνές έξω από το υπουργείο Υγείας δηλώνοντας ότι δεν αποχωρούν εάν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα τους.

«Από το υπουργείο επιδιώκουν» σημειώνουν οι ίδιες «να μπούμε, οι καθαρίστριες, σε ένα διαγωνισμό παρωδία όπου θα γίνουν πολυάριθμες αιτήσεις υποψηφίων και οι σημερινές καθαρίστριες που εργάζονται πάνω από 10 χρόνια στο Δρομοκαΐτειο θα απολυθούν».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Έλα να πάρεις τη ντουντούκα, κότα» Πηγή: www.lifo.grΑφού δεν είπε "μολών λαβέ την ντουντούκα", πάλι καλά !Μιλάμε για ηρωϊκή αντιπαράθεση δύο κόσμων, στην φαντασία αμφοτέρων. Ο πολιτικός πολιτισμός πάντως σε ύψιστο επίπεδο, χαίρεσαι να ζεις σε αυτή την χώρα !

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ