Για σκι στο Βελούχι ο Μητσοτάκης

Για σκι στο Βελούχι ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
3

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του σκι και έτσι συνδύασε την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα με μία επίσκεψη στο νέο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βελούχι. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε σκι στις πλαγιές της κορυφής «Ηρακλής», η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 2.030 μέτρων.  

«Είχα τη χαρά να ξεκλέψω λίγες ώρες και να επισκεφτώ το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, ένα χιονοδρομικό που αγαπώ ιδιαίτερα. Περάσαμε λίγες πολύ ωραίες ώρες», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 28 Δεκεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί το χιονοδρομικό κέντρο στο Μέτσοβο. 

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σε ποιον αιωνα βρισκεσαι;; Να υποθεσω πως ο σωστος ο ανδρας, ο λαικος πρεπει να καπνιζει σαν φουγαρο και να ξερει μονο τις πίστες τις λαικες. Εκει να ριχνει τον παρα του και τις πονεμενες ζεμπεκιες του...Ελατε ρε παιδια τωρα. Οποιος μπορει παει στο Ασπεν, οποιος δεν μπορει παει στα 3-5 πηγαδια. Για ποια μπουρζουαζια μιλαμε.