Για «αντιπολιτευτικό ζήλο» κατηγορούν τον Κικίλια κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών

Για «αντιπολιτευτικό ζήλο» κατηγορούν τον Κικίλια κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών Facebook Twitter
SOOC
0

Σκληρή απάντηση στον τομεάρχη 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας,  Βασίλη Κικίλια έδωσαν απόψε κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών για την κριτική του κατά της κυβέρνησης σε εθνικά θέματα και ειδικότερα τη φράση του ότι «εξωτερική πολιτική με μπακαλόχαρτα δε γίνεται».

«Αν με τον όρο «μπακαλόχαρτα ο κ. Κικίλιας εννοεί κείμενα που έχουν εκπονηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών με υψηλή επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, τότε λυπούμαστε για την έλλειψη κρίσης του», επισημαίνουν κύκλοι του ΥΠΕΞ.

«Ίσως βρισκεται υπό την επήρεια του υπερβάλλοντος αντιπολιτευτικού ζήλου της παράταξής του. «Επήρεια» είναι μάλιστα μια λέξη που οφείλει να εμπεδώσει, ιδιαίτερα εφόσον προτίθεται να επανέλθει με ερώτηση επί θεμάτων θαλασσίων ζωνών», σημειώνουν, κλείνοντας, οι ίδιες πηγές του υπουργείου. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM