Γεροβασίλη για Ξαφά: Να δώσουν απαντήσεις Μητσοτάκης - Γεωργιάδης

Γεροβασίλη για Ξαφά: Να δώσουν απαντήσεις Μητσοτάκης - Γεωργιάδης Facebook Twitter
SOOC
1

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα φέρεται να είπε η Μιράντα Ξαφά σε forum επενδυτών στο Λονδίνο αλλά και τις απόψεις που διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.


«Σήμερα που η οικονομία ανακάμπτει, που έχουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, που χαλαρώνουν τα capital controls, που η χώρα βγαίνει στις αγορές και οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και τους ελληνικού λαού αναγνωρίζονται διεθνώς, μαθαίνουμε ότι η κυρία Ξαφά υπονομεύει τη θέση της χώρας», κατήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.


«Παράλληλα, την ίδια στιγμή που γίνεται στην Ευρώπη μια μεγάλη συζήτηση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω των περίφημων offshore, έχουμε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ηθικοποιεί την φοροδιαφυγή των "βαμπίρ", όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μοσκοβισί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η κυρία Γεροβασίλη.


«Καταλαβαίνω την αντιπολιτευτική στάση ως ένα σημείο αλλά να γίνεται με θεμιτούς τρόπους. Αυτός ο τρόπος είναι αθέμιτος και αυτές οι συμπεριφορές ανθελληνικές», υπογράμμισε η υπουργός Διοιητικής Ανασυγκρότησης καλώντας ταυτόχρονα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δώσει εξηγήσεις και να «ξεκαθαρίσει στον ελληνικό λαό, αν είναι συνεργάτης του η κυρία Ξαφά της οποίας τα έργα και ο ρόλος της στη Λατινική Αμερική είναι διαχρονικά γνωστά, αν συμφωνεί με τις θέσεις της και αν ταυτίζεται με τις απόψεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ότι η φοροδιαφυγή είναι αναγκαίο φαινόμενο».


Αναφορικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε πως «είναι απόρροια της αύξησης των εσόδων από τη φοροδιαφυγή και από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών λόγω της μείωσης της ανεργίας», ενώ σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης της ΝΔ σχετικά με το φετινό κοινωνικό μέρισμα, υπογράμμισε πως «το περσινό όχι είχε δραματικές επιπτώσεις στην αξιοπιστία της ΝΔ και προφανώς το εισέπραξαν αυτό».



Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια