Γεωργιάδης για τα γέλια με Τσίπρα στο προεδρικό: «Τι περιμένατε να βριστούμε και να πιαστούμε στα χέρια»

Γεωργιάδης για τα γέλια με Τσίπρα στο προεδρικό: «Τι περιμένατε να βριστούμε και να πιαστούμε στα χέρια» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Τις φωτογραφίες του, στις οποίες φαίνεται να χαμογελάει συνομιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα χθες στο Προεδρικό Μέγαρο κατά το δείπνο στον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Μου κάνει εντύπωση η έκταση που έχουν πάρει οι φωτογραφίες. Είμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Σι Τζινπίνγκ και τα έφερε έτσι το πρωτόκολλο να είμαι δίπλα στον Τσίπρα. Τι περιμένατε να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε για τον Πολάκη; Να γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους; Θεωρώ πολύ σωστό που ο κ. Τσίπρας ήταν παρών χθες και είχαμε μια πολιτισμένη και σωστή συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Ρ/Σ Alpha 98.9 όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες. 

«Δεν μεταφέρω τις ιδιωτικές μου συζητήσεις στο ραδιόφωνο, δεν το συνηθίζω», απάντησε σχετικά με το τι συζήτησαν οι δυο τους. «Είχαμε όλοι μια πολιτισμένη συμπεριφορά. Είναι καλό να βλέπουν πως παρά την πολιτική ένταση που διαβάζουν στις εφημερίδες, υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μια σταθερότητα, κάτι που είναι σημαντικό για τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν».

«Είμαι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος»

«Είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος η πολιτισμένη εικόνα που επικρατούσε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο. Είναι καλό οι άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν τα λεφτά τους στη χώρα μας, να βλέπουν ότι μπορούμε να συνεννοούμαστε σε πέντε βασικά πράγματα. Δίνει στη χώρα μια εικόνα σταθερότητας και διάρκειας κάτι που οι επενδυτές χρειάζονται για να πάρουν τέτοιες αποφάσεις».

Γεωργιάδης για τα γέλια με Τσίπρα στο προεδρικό: «Τι περιμένατε να βριστούμε και να πιαστούμε στα χέρια» Facebook Twitter
Eurokinissi
Γεωργιάδης για τα γέλια με Τσίπρα στο προεδρικό: «Τι περιμένατε να βριστούμε και να πιαστούμε στα χέρια» Facebook Twitter
Eurokinissi

Ένταση στα πλατό του ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Τζανακόπουλο και Στραβελάκη 

 

Αντιπαράθεση για τη συνάντηση Τσίπρα - Γεωργιάδη επικράτησε στο πλατό του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Νίκο Στραβελάκη. Μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στον κ. Στραβελάκη «είστε προβοκάτορας» όταν ο δεύτερος τον κατηγόρησε πως «επαναφέρει στην τάξη τον κ. Τσίπρα».


Αποσπάσματα από το περιστατικό αναδημοσίευσε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τη λεζάντα «Φανταστικό». 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Δίνει στη χώρα μια εικόνα σταθερότητας και διάρκειας κάτι που οι επενδυτές χρειάζονται για να πάρουν τέτοιες αποφάσεις" Πηγή: www.lifo.grΑυτό σωστό. Αλλά, μέχρι το σημείο να λύνεσαι στα γέλια επί 15 λεπτά, υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά.Και δεν πείθεις κανέναν για συναίνεση με αυτόν τον τρόπο, αλλά δείχνεις πόση ελαφρότητα υπάρχει στον ελληνικό πολιτικό βίο.Οπότε - ειδικά με τους Κινέζους, που δεν είναι πιστολέρος σαν τον Τραμπ -, σε δεύτερη ανάγνωση και σε βάθος χρόνου, μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα η περιρρέουσα σαχλαμάρα.