ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Γεωργιάδης: Ειδικό δικαστήριο για τα όπλα στη Σαουδική Αραβία - Ζημιά 66 εκατ. ευρώ

Γεωργιάδης: Ειδικό δικαστήριο για τα όπλα στη Σαουδική Αραβία - Ζημιά 66 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
2

Για την ανάγκη προσφυγής σε ειδικό δικαστήριο που θα διερευνήσει τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου όσον αφορά την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:  «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, και έτσι η δουλειά χάλασε. Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το δημόσιο 66 εκατ. ευρώ. Ναι, αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο».

Επίσης, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Λοβέρδου στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «τα χαρτιά που κατέθεσε ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία».

«Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του; Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπ. Άμυνας ότι αυτός (σ.σ. ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος) δεν μπορεί να υπογράψει για τη Σαουδική Αραβία» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος έθεσε και το ζήτημα ότι «εγώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τι κάνει ο Καμμένος».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα τονίζοντας ότι «πήρε 2,1 δισ. από τους συνταξιούχους και τους δίνει 360 εκατ. Δοξάστε τον! Και τα χρήματα αυτά τα επιστρέφει λόγω δικαστικών αποφάσεων».

Κατηγόρησε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ψέματα όταν μιλάει για χρήματα που προέκυψαν από την υπεραπόδοση λέγοντας ότι «η πρόβλεψη τους ήταν για ανάπτυξη 2,8% και τώρα λένε 1,6%, άρα αυτό δεν είναι υποαδόποση; Δεν είναι ψέμα αυτό;».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ Ρ/Φ

Πολιτική
2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM