Γεωργιάδης: Δεν κρατιόμουν σήμερα να ψηφίσω την τροπολογία για τις απεργίες

Γεωργιάδης: Δεν κρατιόμουν σήμερα να ψηφίσω την τροπολογία για τις απεργίες Facebook Twitter
sooc
0

Πυρά κατά της κυβέρνησης για πλειστηριασμούς, καθεστώς απεργιών και την πώληση μονάδων της ΔΕΗ επεφύλασσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την χρήση του συστήματος δορυφόρων HELLAS SAT.

«Πόσο ξεφτίλες είστε; Όπως το λέω! Φέρνετε νομοσχέδιο 50+1 για τις απεργίες; Αν έλεγα στη Βουλή, σε σένα Νίκο Παππά, πριν από 3 χρόνια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα στέλνει τα ΜΑΤ στα ειρηνοδικεία, να δέρνει τους πρώην συντρόφους της, να τους ψεκάζει με χημικά για να μπορούν να γίνουν οι πλειστηριασμοί, θα με πίστευε κανείς;» ανέφερε o κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Εγώ, το πρωί ξύπνησα με μεγάλη χαρά. Ερχόμουν και δεν κρατιόμουν να ψηφίσω την τροπολογία. Έκανα λάθος όμως που γράφτηκα στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, γιατί ήθελα το 50 συν 1 για τις απεργίες. Δεν ήξερα ότι έκανα λάθος. Αν ήθελα να καταργηθούν οι απεργίες στην Ελλάδα έπρεπε να γραφτώ στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ανθρωπάκια και ξεφτίλες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε στις περιοχές που πουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ και ενώ είναι πρώτοι στις διαδηλώσεις, μετά τα ψηφίζουν όλα στη Βουλή». Αναφέρθηκε επίσης και στις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι αν δεν προβλεφθεί προληπτικός έλεγχος πόθεν έσχες και αν δεν αποτιμηθεί εις χρήμα μια λειτουργούσα τηλεοπτική επιχείρηση, τότε δεν μπορεί να γίνει διαγωνισμός επί ίσοις όροις, αλλά διαγωνισμός για «λαγούς με βοσκοτόπια».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM