Γεννηματά:Το ΚΙΝΑΛ είναι προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ

Γεννηματά:Το ΚΙΝΑΛ είναι προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ δήλωσε από το Βόλο ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στη Θεσσαλία, η Φώφη Γεννηματά την Πέμπτη. 

Η Φώφη Γεννηματά ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Θεσσαλία, έφτασε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και πραγματοποίησε περίπατο στην Νέα Ιωνία κατά μήκος της Λεωφόρου Ειρήνης, όπου συνομιλούσε με πολίτες. Φθάνοντας στον εμβληματικό ναό της Ευαγγελίστριας και συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία, η Φώφη Γεννηματά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έχουμε εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές μπροστά μας. Οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν στην κάλπη. Όμως η πιο κρίσιμη ψήφο σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Όμως η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο.

Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη δεν αρκεί από μόνη της για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί ποτέ η χώρα στον κίνδυνο ακυβερνησίας απαιτούνται στην επόμενη Βουλή 200 βουλευτές κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ.


Για να φύγει η χώρα μπροστά δε χρειάζεται άλλη πόλωση και διχασμό και κλίμα τοξικότητας. Χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε κι απογοήτευσε ως κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει αυτό τον καθοριστικό ρόλο ούτε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε γνωρίσει. Ξέρουμε ότι θα είναι με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και η Ελλάδα θα καίγεται ξανά.

Μοναδική υπεύθυνη αντιπολίτευση μπορεί να ασκήσει το ΚΙΝΑΛ με πίστη στην εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και θέλω να απευθυνθώ σε κάθε Έλληνα κι Ελληνίδα.


Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη ΝΔ γιατί θέλατε να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας, τώρα επικαλούμαστε την λογική σας. Για την ψήφο που αποδυναμώνει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την κυριαρχία της δεξιάς . Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας κι είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ. Ερχόμαστε δυνατά Είμαστε έτοιμοι εμπιστευτείτε μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι άραγε; Γιατί για να είναι αντίβαρο, αυτό σημαίνει ότι θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με την ΝΔ. Ας τα βρει πρώτα με τα μεγαλοστελεχη της τα οποία κατά δήλωση τους "πάσχουν από αντιδεξιο σύνδρομο" και μετά ας εξηγήσει τη στρατηγική της και σε εμάς τους ψηφοφόρους.
" Όμως η πιο κρίσιμη ψήφο σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Όμως η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο." Πηγή: www.lifo.grΤο κακό με το ΚΙΝΑΛ είναι ότι, προσπαθεί να "τσιμπήσει" και από ΝΔ και από ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ προς τα που "γέρνει". Αυτή η πολιτική ασάφεια, αφενός πιθανότατα κρατάει χαμηλά τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ σαν κόμματος σταθερότητας, αφετέρου - και αυτο ειναι πιο σοβαρό -, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ ΠΟΛΩΣΗ.Απόδειξη, η χθεσινοβραδυνή αναφορά Τσίπρα ατην Πάτρα, ξανά στον "άλλο" Αντρέα και το "άλλο" παλιό ΠΑΣΟΚ και η ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ - ΕΜΜΕΣΩΣ - ΤΗΝ ΝΔ.