ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γεννηματά:Το ΚΙΝΑΛ είναι προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ

Γεννηματά:Το ΚΙΝΑΛ είναι προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ δήλωσε από το Βόλο ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στη Θεσσαλία, η Φώφη Γεννηματά την Πέμπτη. 

Η Φώφη Γεννηματά ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Θεσσαλία, έφτασε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και πραγματοποίησε περίπατο στην Νέα Ιωνία κατά μήκος της Λεωφόρου Ειρήνης, όπου συνομιλούσε με πολίτες. Φθάνοντας στον εμβληματικό ναό της Ευαγγελίστριας και συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία, η Φώφη Γεννηματά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έχουμε εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές μπροστά μας. Οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν στην κάλπη. Όμως η πιο κρίσιμη ψήφο σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Όμως η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο.

Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη δεν αρκεί από μόνη της για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί ποτέ η χώρα στον κίνδυνο ακυβερνησίας απαιτούνται στην επόμενη Βουλή 200 βουλευτές κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ.


Για να φύγει η χώρα μπροστά δε χρειάζεται άλλη πόλωση και διχασμό και κλίμα τοξικότητας. Χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε κι απογοήτευσε ως κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει αυτό τον καθοριστικό ρόλο ούτε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε γνωρίσει. Ξέρουμε ότι θα είναι με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και η Ελλάδα θα καίγεται ξανά.

Μοναδική υπεύθυνη αντιπολίτευση μπορεί να ασκήσει το ΚΙΝΑΛ με πίστη στην εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και θέλω να απευθυνθώ σε κάθε Έλληνα κι Ελληνίδα.


Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη ΝΔ γιατί θέλατε να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας, τώρα επικαλούμαστε την λογική σας. Για την ψήφο που αποδυναμώνει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την κυριαρχία της δεξιάς . Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας κι είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ. Ερχόμαστε δυνατά Είμαστε έτοιμοι εμπιστευτείτε μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι άραγε; Γιατί για να είναι αντίβαρο, αυτό σημαίνει ότι θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με την ΝΔ. Ας τα βρει πρώτα με τα μεγαλοστελεχη της τα οποία κατά δήλωση τους "πάσχουν από αντιδεξιο σύνδρομο" και μετά ας εξηγήσει τη στρατηγική της και σε εμάς τους ψηφοφόρους.
" Όμως η πιο κρίσιμη ψήφο σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Όμως η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο." Πηγή: www.lifo.grΤο κακό με το ΚΙΝΑΛ είναι ότι, προσπαθεί να "τσιμπήσει" και από ΝΔ και από ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ προς τα που "γέρνει". Αυτή η πολιτική ασάφεια, αφενός πιθανότατα κρατάει χαμηλά τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ σαν κόμματος σταθερότητας, αφετέρου - και αυτο ειναι πιο σοβαρό -, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ ΠΟΛΩΣΗ.Απόδειξη, η χθεσινοβραδυνή αναφορά Τσίπρα ατην Πάτρα, ξανά στον "άλλο" Αντρέα και το "άλλο" παλιό ΠΑΣΟΚ και η ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ - ΕΜΜΕΣΩΣ - ΤΗΝ ΝΔ.