Γεννηματά: Ποιος εμπόδισε τον Τσίπρα να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο;

Γεννηματά: Ποιος εμπόδισε τον Τσίπρα να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο; Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου εξέδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 

Αφού χαρακτήρισε ως «απαράδεκτα φαινόμενα» τα όσα συνέβησαν, στη συνέχεια σχολίασε την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πως θα προχωρήσει σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

«Και εγώ τον ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα; Ποιος τον εμπόδισε; Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Δεν μπορεί πράγματι να συνεχίζονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επειδή όμως πριν από λίγο ο κ. Τσίπρας έκανε μια δήλωση, δεν μπορώ παρά να σταθώ σε αυτήν. Μας είπε, ότι πρέπει να προχωρήσει η εξυγίανση στο χώρο χωρίς να υπολογίζει κάνεις το πολιτικό κόστος . Και εγώ τον ρωτώ ευθέως.

Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα; Ποιος τον εμπόδισε; Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM