Φραστικό επεισόδιο Κασσελάκη – Γεωργόπουλου έξω από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Φραστικό επεισόδιο Κασσελάκη – Γεωργόπουλου έξω από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Στεφανο Κασσελάκη και τον Θύμιο Γεωργόπουλο, πρώην υπεύθυνο οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρίν από λίγο έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε φραστικά στον Θύμιο Γεωργόπουλο, επειδή ο τελευταίος μιλούσε με δημοσιογράφους. Περνώντας από το σημείο προκειμένου να μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος στον Θύμιο Γεωργόπουλο πως «αυτά πρέπει να τα λές μέσα στα όργανα» και πως «αυτό που κάνεις είναι αντικαταστατικό».

 «Όσα τους λέω τα είπα και μέσα, αλλά έλειπες», του απάντησε ο κ. Γεωργόπουλος. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως έθεσε το ερώτημα του ποια σκοπιμότητα εξύπηρέτησε η επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μέσω αναφορών σε «μαύρο χρήμα». 

Επίσης ο Θύμιος Γεωργόπουλος έθεσε θέμα εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτώμενος για ποιο λόγο γίνεται τέτοια συζήτηση για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε και ερώτημα σχετικά με το γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του κτιρίου της Κουμουνδούρου.

 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM