ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Έξαλλος ο Μπαλάφας φωνάζει σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ που αποκάλεσαν «επίδομα» την «13η σύνταξη»

Έξαλλος ο Μπαλάφας φωνάζει σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ που αποκάλεσαν «επίδομα» την «13η σύνταξη» Facebook Twitter
8

Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα να επιβάλλει σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ την ορολογία 13η σύνταξη αντί του όρου «επίδομα» που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνέντευξης που είχαν στον αέρα του ραδιοφώνου. 

Το περιστατικό συνέβη χθες με τον Γιάννη Μπαλάφα αρχικά να τους λέει ότι η λέξη επίδομα «είναι λέξη του Μητσοτάκη».Οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν πως ήταν λάθος ορολογία και εκείνος μεταξύ άλλων  είπε «κοιτάξτε θα σας πω κάτι βαρύ. Αφού κι εσείς που είστε δημόσια τηλεόραση και πρέπει να είστε αντικειμενικοί, λέτε τη λέξη επίδομα, καταλαβαίνετε τι λένε διάφορα κανάλια τα οποία υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».

Το περιστατικό προκάλεσε πολλά σχόλια κατά του Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος αργότερα επανήλθε και έκανε λόγο για ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6» είπε:«εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα. Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας».

 
Πολιτική
8

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Να έχεις συνηθίσει πως η ΕΡΤ περνάει την γραμμή της κυβέρνησης τόσο ανοικτά, που να επιβάλλεις τη γραμμή σου δημοσίως...Προσχήματα... αυτή η άγνωστη λέξη...(πολύ ωραία τον διαχειρίστηκαν οι δημοσιογράφοι)
Μόλις τελείωσα σχόλιό μου για το περιστατικό στην ενότητα της Λάϊφο "MEDIA".Οπότε, μία λέξη μόνον :ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ! Πάντως, ευχαριστούμε τον κ. Μπαλάφα που μας τροφοδοτεί με αστεία και ελαφραίνει η μέρα μας.Δήλωσε μετά "απολογούμενος" :"Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας" Πηγή: www.lifo.grΜπαμπινιώτη μας εσείς !...