Άγρια κόντρα ξέσπασε την Δευτέρα το βράδυ ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από το πλατό της εκπομπής εκνευρισμένος. 

 

Η αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Action 24 ήταν μία παρέμβαση σε υψηλούς τόνους επίσης, από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, που ζητούσε από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατονομάσει εκείνους που «τα πήραν» από το ΠΑΣΟΚ όπως είχε πει προηγουμένως ο πρώην υπουργός μιλώντας περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

 

Ο Πάνος Σκουρλέτης φανερά εκνευρισμένος είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του, ενώ καταλόγισε ευθύνες στον παρουσιαστή της, Δημήτρη Τάκη, για την κατάληξη της συζήτησης.

 

Ο κ. Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα την οποία δεν μπορεί να ανεχτεί, τράβηξε στον αέρα το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο με τον Ανδρουλάκη να λέει «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

 

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο μετά το 01:17:00