Ερώτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από τον πρώην διοικητή της

Ερώτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από τον πρώην διοικητή της Facebook Twitter
0

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, ο οποίος παρότι ήταν πρώην διοικητής της ΕΥΠ, εκφράζει την έκπληξη του στην είδηση ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.

Μάλιστα ο κ. Κοραντής δηλώνει έκπληκτος και προβληματισμένος για το απόρρητο σήμα της ΕΥΠ που έβγαλαν στη δημοσιότητα τα «Επίκαιρα» σχετικά με δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ζητά μάλιστα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να ενημερώσει τη Βουλή για το αν η παρακολούθηση δημόσιων και νομίμων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας  εμπίπτει στην αποστολή της ΕΥΠ κι αν όχι με ποιου πρωτοβουλία δόθηκε η εντολή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM