Επίθεση του Ραχόι στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση του Ραχόι στον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της ισπανικής Βουλής ο Πρωθυπουργός της χώρας Μαριάνο Ραχόι.

Ο Ραχόι έκανε λόγο για προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα όπου δεν ειπώθηκε η αλήθεια σημειώνοντας ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνει κανείς όταν θέλει να αλλάξει την Ευρώπη.

Τόνισε επίσης ότι και στα τρία Γιούρογκρουπ επισημάνθηκαν στους Έλληνες ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι ήθελαν αρχικώς, και ότι θα έπρεπε να εφαρμόσουν τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι «το απαράδεκτο ήταν ότι δόθηκε το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι, μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε πλέον πρόγραμμα διάσωσης». «Εκείνο το οποίο ισχυρίστηκαν, ότι δηλαδή θα άλλαζαν τους κανόνες, ήταν άνευ νοήματος, ήταν άδικο, δεν λειτουργείς έτσι σε μια ενωμένη Ευρώπη», πρόσθεσε.

Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα αλλά πρέπει να ζητάμε και την εφαρμογή των συμφωνιών, είπε ο Ραχόι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM