Επίθεση με μπογιά στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Θεοχάρη

Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Θεοχάρη Facebook Twitter
Φωτ. Χ
0

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Θεοχάρη.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους του γραφείου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έγραψαν συνθήματα έξω από αυτό.

«Καταδικάζουμε την επίθεση που προκάλεσε υλικές ζημιές και αναμένουμε την αυτονόητη και επιβεβλημένη καταδίκη της από όλα τα κόμματα. Για ακόμα μια φορά λέμε στους θρασύδειλους τραμπούκους ότι ματαιοπονούν, γιατί ούτε τους φοβόμαστε, ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», ανέφερε για το περιστατικό σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο  Χάρης Θεοχάρης τοποθετήθηκε για την επίθεση μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σημειώνοντας πως «τέτοιες ενέργειες χαλυβδώνουν ακόμη περισσότερο την πίστη μας πως μόνο η δημοκρατία ο διάλογος και η πολιτική αντιπαράθεση μπορούν να δώσουν λύσεις για τη χώρα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM