Ένταση στη Βουλή: Η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις

Ο Γιάννης Οικονόμου συγκρατεί την Φωτεινή Πιπιλή Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI
0

Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωταγωνίστρια την Φωτεινή Πιπιλή.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς, με το κλίμα να οξύνεται. Κάποια στιγμή, η κάμερα του καναλιού της Βουλής κατέγραψε την Φωτεινή Πιπιλή να σηκώνεται από τη θέση της και να κατευθύνεται προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ζητήσει εξηγήσεις.

Πιπιλή: «Κασιδιάρικες απόψεις»

Όπως δήλωσε στη LiFO η βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, αφορμή ήταν μία χειρονομία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη. 

«Συνειδητά δεν ζήτησα τον λόγο επί προσωπικού, όπως προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Γιατί όταν ζητάς τον λόγο επί προσωπικού διακόπτεται η συνεδρίαση. Μετά την προσβλητική και χυδαία και χειρονομία του βουλευτή, προχώρησα κατ' ευθεία προς το πρόσωπό του, του είπα αυτά που έπρεπε να του πω χαμηλόφωνα, είδα τον τρόμο στα μάτια του και την γελοιότητα της απάντησής του. Οι κασιδιάρικες απόψεις από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απασχολήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα, ο οποίος θα πληροφορηθεί τη βαρύτατη προσβολή που υπέστην, και οφείλει να μου ζητήσει συγγνώμη.»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο οποίος επανέφερε την τάξη, ενώ πυροσβεστικά λειτούργησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος έσπευσε δίπλα στη συνάδελφό του.

Το συμβάν σχολίασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.

Η κα. Πιπιλή «μου είναι συμπαθέστατη, αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί (σσ. αυτή η συμπεριφορά). Βουλευτής δεν πρέπει να ζητά τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων», είπε χαρακτηριστικά.

Οξύνθηκε το κλίμα στη Βουλή: Η στιγμή που η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Οξύνθηκε το κλίμα στη Βουλή: Η στιγμή που η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ