Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής - Ο Τσακαλώτος θα ενημερώσει για το Eurogroup

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής - Ο Τσακαλώτος θα ενημερώσει για το Eurogroup Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Την επόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να ενημερώσει για το Eurogroup, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Μάκης Μπαλαούρας.

Η συνεδρίαση στην Επιτροπή Οικονομικών ορίστηκε μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει καταγγείλει «σιωπή» από την πλευρά του υπουργού Οικονομικών. Επίσης, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Β. Κικίλιας, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση πως προσπάθησαν με ψέματα και με προπαγάνδα να κρύψουν την αλήθεια.

«Πρέπει να πω ότι είναι συγκινητικό που όλοι με αναζητείτε και σας έλειψα. Οι ενημερώσεις γίνοναι από την κυβέρνηση και όταν μιλάει ο κ. Τζανακόπουλος δεν μιλάει για πάρτη του, αλλά για όλη την κυβέρνηση», ανέφερε πριν από λίγο, κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή - επί τροπολογίας για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας- ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι θα υπάρξει ενημέρωση της Επιτροπής Οικονομικών την επόμενη εβδομάδα, και ως εκ τούτου, «η ΝΔ θα έχει τον χρόνο να ξεπεράσει τη στενοχώρια της, διότι δεν θα γίνει αυτό που έλεγε ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση και διότι δεν θα παρθούν τα μέτρα στο ύψος που έλεγε».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
"Ο Τζανακόπουλος δεν μιλάει για πάρτη(!) του αλλά για όλη την κυβέρνηση"; Ώπα ρε βαρύμαγκα, αριστεροαλανιάρη! Μα κανένας από αυτό το σωρό δεν ξέρει να μιλάει άλλη γλώσσα από αυτήν του Κλικ το '90; Σε λίγο θα μας ανακοινώνουν από τη βουλή τα "hot και τα not" των μεταρρυθμίσεων. Τους ακούς να μιλάνε και σε παίρνουν τα ντουμάνια!