«Εκπαιδευτής» της Χ.Α. είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή και στη δολοφονία Φιλόπουλου

«Εκπαιδευτής» της Χ.Α. είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή και στη δολοφονία Φιλόπουλου Facebook Twitter
1

Για συμμετοχή στη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007 έχει κατηγορηθεί ο Γιώργος Α., τον οποίο κατονομάζει ως εκπαιδευτή της Χρυσής Αυγής ο προστατευόμενος μάρτυρας Γ.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», εις βάρος του Γιώργου Α. είχε ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών. Ο εισαγγελέας που μετείχε στη δίκη για την υπόθεση Φιλόπουλου, κ. Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε προτείνει την ενοχή του, ωστόσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον είχε κρίνει αθώο.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο ίδιος είναι που εμφανίζεται από μάρτυρα, ως εκπαιδευτής της Χ.Α. Ο προστατευόμενος «μάρτυρας Γ», κατέθεσε στους ανακριτές ότι «εκπαιδευτές μου στις δοκιμασίες ήταν ο Γιώργος Πατέλης (μετέπειτα πυρηνάρχης της Νίκαιας), ο Γιώργος Α. (στέλεχος του κόμματος στην Αν. Αττική)... ενώ τελικός κριτής των δοκιμασιών ήταν ο Γιώργος Γερμενής».

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος Γιώργος Α. φέρεται να είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα επεισόδια που τα μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν στο Παλιό Εφετείο, την άνοιξη του 2009.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι εμπλοκή στις έρευνες για τη Χ.Α. αποκαλύπτεται και για τον Νίκο Α., ο οποίος έχει συμμετοχή σε επεισόδια που έχουν προκαλέσει χούλιγκανς του Παναθηναϊκού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια