Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες, πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ- Έκλεισαν οι κάλπες, πότε αναμένονται τα αποτελέσματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έκλεισαν οι κάλπες για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος.

Νωρίτερα, είχε δοθεί παράταση μίας ώρας μέχρι και τις 21:00 ώστε να μπορούν τα μέλη να ψηφίσουν στις εκλογές του ΣΥΡΥΖΑ, που απόψε το βράδυ θα αναδείξουν την Έφη Αχτσιόγλου ή τον Στέφανο Κασσελάκη σε νέο πρόεδρο του κόμματος.

Σε δύο περίπου ώρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου πρόεδρου του κόμματος, καθώς η εσωκομματική εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 21:00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.261 μέλη. Σε αυτή την περίπτωση προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.000 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. 

Η Έφη Αχτσιόγλου, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο της στην Ακαδημίας 71, ενώ δηλώσεις θα κάνει από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  στην Κουμουνδούρου. Νωρίτερα το πρωί η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο δημαρχείο του Αιγάλεω και σε δηλώσεις της έκανε λόγο για «νέα κυβερνητική τροχιά».

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την άλλη, ψήφισε για το δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νέα Σμύρνη στο εκλογικό κέντρο του πολιτιστικού κέντρου «Γαλαξίας» στην πλατεία της περιοχής και μίλησε για «κυβερνώσα αριστερά». Μετά τις 7 το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στο γραφείο του στην 3ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM