Εκλογές 2023: Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Εκλογές 2023: Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην πλατεία Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιεί αυτή την ώρα προεκλογική ομιλία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα έφτασε στη Σητεία, ενώ κατά την παραμονή του στο νησί θα επισκεφθεί όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης. 

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου και στη συνέχεια στις Βρύσες Αποκορώνου.

Live εικόνα από την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο Ηράκλειο:

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM