Εκλογές 2019: Στη Βέροια ψήφισε ο υπουργός Τουρισμού

Εκλογές 2019: Στη Βέροια ψήφισε ο υπουργός Τουρισμού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στις 8 το πρωί στο στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας μέσα στην Ε.Ε. Ένα αριστερό προοδευτικό ρεύμα με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.

Ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος απέναντι στην ακροδεξιά, στον νεοφιλελευθερισμό και στις συντηρητικές δυνάμεις» δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Με την Προοδευτική Συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η συνεργασία σε προγραμματική βάση είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας.

Σήμερα είναι ο ελληνικός λαός που αποφασίζει μεταξύ της προοδευτικής και της συντηρητικής παράταξης καθώς και ποιες δυνάμεις θα εκφράσουν την πλειοψηφία του προοδευτικού χώρου. Και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM