Με χιούμορ σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, το γεγονός ότι ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο με τα αναπληρωματικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε. 

 

Ο κ. Ταχιάος καθώς προσήλθε στο εκλογικό τμήμα 109, ενημερώθηκε ότι είναι αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ωστόσο  σχολίασε αργότερα ότι δεν θα μπορούσε να παραμείνει εκεί καθώς θα πρέπει να επισκεφθεί πάρα πολλά εκλογικά τμήματα.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε σε δήλωσή του τους Θεσσαλονικείς «να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική». Με τον τρόπο αυτό, όπως είπε, οι πολίτες θα δώσουν «στον δήμαρχο που θα εκλεγεί ένα δυνατό ποσοστό, ώστε να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη, γιατί αυτά τα απλά, τα καθημερινά, θα μπορέσουν να γίνουν πράξη, να βρουν τις λύσεις τους μόνο αν ο δήμαρχος έχει λυμένα τα χέρια».

 

«Νομίζω ότι σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Θεσσαλονικείς ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη ακόμη κι αν αυτό το οποίο κατοικεί στη σκέψη τους είναι πρωτίστως η οργή, η θλίψη της απώλειας, ίσως και η απόγνωση» επισήμανε και τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

 

Για τη γειτονιά στην οποία βρέθηκε ανέφερε ότι «έχει μεγάλα προβλήματα ασφάλειας». Σημείωσε ότι «καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία οι κάτοικοι αυτής της γειτονιάς τα ζουν: τον άθλιο ΟΑΣΘ τον οποία έχει αποϊδιωτικοποιήσει ο κ. Σπίρτζης, την καθαριότητα, που είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι Θεσσαλονικείς την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν».

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Thestival