Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς»

Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Facebook Twitter
2

Τις προτεραιότητες που πρέπει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 7ης Ιουλίου επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης με ανάρτηση του στα social media αναφέρει πως «τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας.

Να κάνουμε λόγο & για τις αδυναμίες & τα λάθη, αλλά & για τα εμπόδια που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας. Με στόχο όμως ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που χουμε μπροστά μας. Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς & πως τις υπερασπιζόμαστε σ΄ ένα τοξικό περιβάλλον ατομικισμού & ιδιοτέλειας»

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δε δικαιούστε να μιλάτε για τις αξίες της Αριστεράς, ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τώρα που τις θυμηθήκατε. Αν επιτέλους παραδεχτείτε αυτό που πραγματικά πρεσβεύετε - αντί να κρύβεστε πίσω από τις δαχτυλάρες σας, ίσως τα πάτε καλύτερα στις εκλογές.
...«τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας." και«Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Τέτοια λες, άμα κάνεις ...απεύθυνση σε ανοϊκούς ή ηλίθιους, το δυνητικό πολιτικό ακροατήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ..Ας του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι που μας θεωρεί.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ