Φωτιά στη Σύρο

Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς»

Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Facebook Twitter
2

Τις προτεραιότητες που πρέπει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 7ης Ιουλίου επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης με ανάρτηση του στα social media αναφέρει πως «τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας.

Να κάνουμε λόγο & για τις αδυναμίες & τα λάθη, αλλά & για τα εμπόδια που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας. Με στόχο όμως ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που χουμε μπροστά μας. Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς & πως τις υπερασπιζόμαστε σ΄ ένα τοξικό περιβάλλον ατομικισμού & ιδιοτέλειας»

Πολιτική
2

Φωτιά στη Σύρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

Πολιτική / Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

«Οφείλει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που "στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες"» τόνισε η υπουργός Πολιτισμού
LIFO NEWSROOM
«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Δε δικαιούστε να μιλάτε για τις αξίες της Αριστεράς, ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τώρα που τις θυμηθήκατε. Αν επιτέλους παραδεχτείτε αυτό που πραγματικά πρεσβεύετε - αντί να κρύβεστε πίσω από τις δαχτυλάρες σας, ίσως τα πάτε καλύτερα στις εκλογές.
...«τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας." και«Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Τέτοια λες, άμα κάνεις ...απεύθυνση σε ανοϊκούς ή ηλίθιους, το δυνητικό πολιτικό ακροατήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ..Ας του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι που μας θεωρεί.