ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς»

Δραγασάκης: «Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Facebook Twitter
2

Τις προτεραιότητες που πρέπει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 7ης Ιουλίου επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης με ανάρτηση του στα social media αναφέρει πως «τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας.

Να κάνουμε λόγο & για τις αδυναμίες & τα λάθη, αλλά & για τα εμπόδια που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας. Με στόχο όμως ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που χουμε μπροστά μας. Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς & πως τις υπερασπιζόμαστε σ΄ ένα τοξικό περιβάλλον ατομικισμού & ιδιοτέλειας»

Πολιτική
2

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δε δικαιούστε να μιλάτε για τις αξίες της Αριστεράς, ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τώρα που τις θυμηθήκατε. Αν επιτέλους παραδεχτείτε αυτό που πραγματικά πρεσβεύετε - αντί να κρύβεστε πίσω από τις δαχτυλάρες σας, ίσως τα πάτε καλύτερα στις εκλογές.
...«τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας." και«Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς» Τέτοια λες, άμα κάνεις ...απεύθυνση σε ανοϊκούς ή ηλίθιους, το δυνητικό πολιτικό ακροατήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ..Ας του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι που μας θεωρεί.