Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα 2.000 ευρώ θα δίνονται για κάθε γέννα - Είναι οριζόντιο το επίδομα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα 2.000 ευρώ θα δίνονται για κάθε γέννα - Είναι οριζόντιο το επίδομα Facebook Twitter
0

Πως οριζόντια κάθε γυναίκα που γεννά θα λαμβάνει το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε γέννα από την 1/1/2020, ανεξαρτήτως εισοδήματος, είπε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως υπήρξε ένα «νεφέλωμα», πάνω σε αυτό το θέμα και πως «οριζόντια όλοι παίρνουν ένα επίδομα 2000 ευρώ για κάθε γέννα και ένα αφορολόγητο στα 1000 ευρώ για κάθε παιδί. Είπαμε στις προγραμματικές μας δηλώσεις ότι εξετάζουμε να δώσουμε παραπάνω κίνητρα και όχι επιδόματα για τις νεαρές οικογένειες». Πρόσθεσε πως εκεί αναφέρθηκε στο ηλικιακό και πως στους κάτω των 30 θέλουν να δώσουν περισσότερα κίνητρα.

 

Ωστόσο τόνισε πως εξετάζουν αν θα επιβάλλουν το εισοδηματικό κριτήριο για τις οικογένειες που θα έχουν πολύ μεγάλο εισόδημα.

Παράλληλα τόνισε πως δε θα κοπεί κανένα επίδομα, αλλά θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην το λαμβάνει κάποιος που δεν το δικαιούται εις βάρος κάποιου άλλου.

Φέτος πήραν το voucher 27.000 περισσότεροι πολίτες, και από του χρόνου στόχος μας είναι να μην μείνει κανένα παιδί απέξω, επισήμανε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αμερικανικές εκλογές και η Ουκρανία

LiFO politics / Οι αμερικανικές εκλογές και η Ουκρανία

Ο διεθνολόγος και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Λάβδας εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη πώς θα επηρεάσουν οι αμερικανικές εκλογές τον πόλεμο στην Ουκρανία και αναφέρεται στη βοήθεια που στέλνει η Ελλάδα και στην αποτυχημένη προσπάθεια μεσολάβησης του Μακρόν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Διεθνή / Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Ο ηγέτης της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Χακίμ Τζέφρις, φέρεται να εξέφρασε την ίδια θέση - Χτες, ο Δημοκρατικός βουλευτής Άνταμ Σιφ κάλεσε δημόσια τον Μπάιντεν να αποσυρθεί
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η Ελλάδα αλλάζει ψηφιακά, ευκολότερη η καθημερινότητα του πολίτη

Πολιτική / Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Τον τελευταίο χρόνο προστέθηκαν στο Δημόσιο 300 ψηφιακές υπηρεσίες»

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία έγγραφα που θα προστεθούν στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα με παροχής συναίνεσης (consent), που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιτρέπει την άντληση δεδομένων για την εύκολη εξυπηρέτησή του
LIFO NEWSROOM
Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

Πολιτική / Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής»
LIFO NEWSROOM