Διορία έως απόψε από Θεοδωράκη σε Δανέλλη για την ψήφο εμπιστοσύνης

Διορία έως απόψε από Θεοδωράκη σε Δανέλλη για την ψήφο εμπιστοσύνης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τελεσίγραφο από τον Σταύρο Θεοδωράκη προς τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη να ξεκαθαρίσει έως απόψε τη στάση του στην ψήφο εμπιστοσύνης.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής του Ποταμιού διεμήνυσε στον βουλευτή να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς –κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο κ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς διαμορφώνονται άλλα πολιτικά δεδομένα. Αν ο βουλευτής αποφασίσει να ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης πιθανότατα εκείνη θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 151 ψήφους.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως δεν αλλάζει η στάση του κόμματος, δηλαδή η κατά συνείδηση ψήφος κάθε βουλευτή, στην Συμφωνία των Πρεσπών. 

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, είχε αναφέρει σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως αν ο κ. Δανέλλης ψηφίσει «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης η διαγραφή του «είναι μονόδρομος». 

Χθες, η Εφημερίδα των Συντακτών είχε επικοινωνήσει με τον κ. Δανέλλη, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «δύσκολη απόφαση»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ