Δίκη Τσοχατζόπουλου: Να κηρυχθεί αθώα η κόρη του πρώην υπουργού, ζήτησε ο δικηγόρος της

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Να κηρυχθεί αθώα η κόρη του πρώην υπουργού, ζήτησε ο δικηγόρος της Facebook Twitter
0

Ο συνήγορος της κόρης του πρώην υπουργού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε σήμερα να κηρυχθεί αθώα η Αρετή Τσοχατζοπούλου και ευχήθηκε «να μην εφαρμόσει το δικαστήριο οικογενειακή ποινική ευθύνη».

Εκανε λόγο για «προσπάθεια εξαγνισμού του συστήματος μέσω του Άκη Τσοχατζόπουλου», και είπε πως κάποιες «ιερές οικογένειες, με μεγαλύτερες ατασθαλίες, μένουν στο απυρόβλητο».

Δεχόταν την κόρη του με ραντεβού

Η υπεράσπιση στάθηκε στο ότι οι σχέσεις της Αρετής με τον πατέρα της είχαν προ πολλού διαρραγεί και διαχώρισε εντελώς τη θέση της , τονίζοντας μάλιστα πως ο πρώην υπουργός δεχόταν την κόρη του με ραντεβού.

«Όλες οι φορολογικές δηλώσεις της είναι καθρέφτης των εισοδημάτων της», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στο δικαστήριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM