Διαμαντοπούλου: «Ζωίτσα, ο προπονητής δεν αλλάζει αυτούς που βάζουν τα γκολ»

Διαμαντοπούλου: «Ζωίτσα, ο προπονητής δεν αλλάζει αυτούς που βάζουν τα γκολ» Facebook Twitter
0

Με νέα αιχμηρή ανάρτηση, μετά τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα ψηφοδέλτια πως «ο προπονητής μπορεί να αφήσει κάποιους στον πάγκο», επέστρεψε η Χρύσα Διαμαντοπούλου, που αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας.

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου, υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, συγκέντρωσε 4.032 ψήφους και ήρθε πρώτη για το κόμμα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. 

Ωστόσο χθες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα και αποσύρει τη στήριξή της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων «μη δημοκρατικές διαδικασίες, εκκαθαρίσεις» και «φυτευτά κοράκια», αναφερόμενη στις λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας για τις δεύτερες εκλογές.

Καθώς η Χρύσα Διαμαντοπούλου ήταν η τρίτη βουλευτής που αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας, μαζί με τις Όλγα Δάλλα και Μαργαρίτα Καζάκου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σήμερα στις αντιδράσεις λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο αρχηγός είναι ο προπονητής της ομάδας, μπορεί κάποιους να τους αφήσει στον πάγκο, αλίμονο αν αυτοί επαναστατούσαν».

Διαμαντοπούλου: «Ζωίτσα, ο προπονητής δεν αλλάζει αυτούς που βάζουν τα γκολ»

Οι σημερινές δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Χρύσας Διαμαντοπούλου, που σε νέα ανάρτηση στο Facebook σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «ο προπονητής επιλέγει την ομάδα ΠΡΙΝ από την έναρξη του αγώνα ενώ κατά τη διάρκειά του κάνει αλλαγές».

«Αυτούς που δεν "τραβάνε" αλλάζει Ζωίτσα όχι αυτούς που έρχονται πρώτοι και βάζουν τα γκολ», σημειώνει, προσθέτοντας: «Στον πάγκο Ζωή άφησες τη Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη, την Ηθική και τη Λογική».

Στη συνέχεια αναφέρεται και στον Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, γράφοντας: «Ήξερες πολύ καλά κι εσύ και ο προπονητής μας Σπήλιος Ζαχαρόπουλος με τον οποίο προφανώς μοιράζεστε αυτά τα ευφυολογήματα, να με ρίξετε στη μάχη των σταυρών… Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύατε πως θα σας ψηφίσουν τέτοιοι που τελικά είσαστε. Δόλωμα με βάλατε. Σταματήστε να προκαλείτε. Έγινε η δουλίτσα σας. Τέλος. Αλλά έτσι είναι.. όταν μπλέκεις με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες». 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Χρύσας Διαμαντοπούλου:

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM