Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τη δήλωση υπέρ του «Ναι»

Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά τη δήλωση υπέρ του «Ναι» Facebook Twitter
4

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τη στάση του στο επικείμενο δημοψήφισμα, ο βουλευτής Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε».

Νωρίτερα, ο Κ. Δαμαβολίτης τάχθηκε υπέρ «Ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, μιλώντας στο «Ράδιο 9,84». «Είμαι υπέρ του ΝΑΙ αν συνεχισθεί το δημοψήφισμα» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την άποψη ότι το δημοψήφισμα είναι «Ναι ή Όχι στο ευρώ».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση των τεσσάρων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το επικείμενο δημοψήφισμα, δήλωσε πριν από λίγο ότι «θα ενημερωθώ και θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

 

Απαντώντας σε ερώτηση εάν θα τεθούν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι ο κ. Δαμοβολίτης τού είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, ενώ για τους άλλους βουλευτές σημείωσε ότι θα εξεταστεί η παραπομπή τους στο πειθαρχικό. «Έχουμε πόλεμο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος δεν αντέχει τον πόλεμο εγκαταλείπει τον αγώνα, εμείς συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως διαφορετική άποψη από την επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το δημοψήφισμα έχουν ήδη διατυπώσει τρεις ακόμα βουλευτές του κόμματος: οι Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Μαυραγάνης και Δημήτρης Καμμένος.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
η φαση να εχεις παραβιασει ολο το προγραμμα σου, αλλα το θεμα να ειναι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο κανενας λαθος δεν αναγνωριζεται.