Δεχόμαστε πιέσεις για το Σκοπιανό υποστηρίζει ο Αυγενάκης της ΝΔ

Δεχόμαστε πιέσεις για το Σκοπιανό υποστηρίζει ο Αυγενάκης της ΝΔ Facebook Twitter
1

Δεχόμαστε πιέσεις για το Σκοπιανό, αλλά εμμένουμε στην άποψή μας, ισχυρίζεται ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Δεχόμαστε πιέσεις από μεγάλες δυνάμεις» παραδέχτηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η ΝΔ εμμένει στην άποψή της περί κακής συμφωνίας καθώς, όπως σημειώνει, είναι ένα πατριωτικό κόμμα και ότι λέει ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό της χώρας το επαναλαμβάνει και στις επαφές που έχει με ξένους ηγέτες στο εξωτερικό.

Πρόσθεσε δε ότι και προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν δεχθεί πιέσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική διαφορά που εμφανίζει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, την απέδωσε στη συνοχή της παράταξής του και στις αστοχίες της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ στηρίζει το αίτημα περιφερειών, δήμων και φορέων της Βόρειας Ελλάδας για δημοψήφισμα στο Σκοπιανό, υπογραμμίζει ότι το κόμμα του το παρακολουθεί στενά, καθώς κανένα υγιές κύτταρο της παράταξης δεν μπορεί να μείνει ήσυχο σε αυτό το θέμα, προσθέτει ωστόσο ότι δεν αποτελεί ουσιαστική λύση το δημοψήφισμα αλλά η προσφυγή στις κάλπες.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια