Βουλή: Live η αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Τσίπρα

Βουλή: Live η αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, με φόντο το περιστατικό αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός σκοπεύει να καταθέσει προτάσεις για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.

Στο βήμα, ανέβηκε πρώτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρωθυπουργό: «Σήμερα, μετά τα όσα έχουν συμβεί τι τελευταίες ημέρες, δεν είμαι εδώ απλά για να σας ρωτήσω. Ήρθα να σας κατηγορήσω. Σας κατηγορώ γιατί στη πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως απέτυχε «με τραγικά αποτελέσματα» στην αντιμετώπιση της πανδημίας την οποία, όπως είπε, η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται ως ευκαιρία για να επιβάλει «σκληρά μέτρα, περιορισμούς στη δημοκρατία και στα δικαιώματα, αντιλαϊκές ρυθμίσεις.»

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM