«Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.
«Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητoποίηση κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, η Ελλάδα σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ στα θέματα αυτά. Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας. Η χώρα μας συμμετέχει στη διεθνή συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για ζήτημα «εσωτερικής ασφάλειας».
Όταν ρωτήθηκε αν οι αρχές στην Ελλάδα έλαβαν στοιχεία για τζιχαντιστές στην επικράτειά της από τη CIA ο υπουργός Εξωτερικών διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε καμία τέτοια συγκεκριμένη ενημέρωση», αλλά όπως σημείωσε, η χώρα μας «έχει πολύ στενή συνεργασία και με την αμερικανική διοίκηση και με όλες τις συμμαχικές μας χώρες».
Πολιτική /
Βενιζέλος: Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά

Πολλές, πάρα πολλές εκθέσεις τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Και καλές μάλιστα

Νόμπελ Ειρήνης: Σε «κατάσταση συναγερμού» η Νορβηγία για πιθανά αντίποινα Τραμπ αν δεν κερδίσει

Νόμπελ Ειρήνης στη Μαρία Κορίνα Ματσάδο της Βενεζουέλας

Oι πιθανότητες του Αλέξη Τσίπρα

σχόλια