Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας θα αποτύχει και το ξέρει

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας θα αποτύχει και το ξέρει Facebook Twitter
SOOC
0

Υπερήφανος για τη στάση της Μέρκελ στο προσφυγικό δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη του στην ''Deutsche Welle'', ενώ σημειώνει ότι ο Τσίπρας δεν θα πετύχει «και το ξέρει».

Για τη γερμανίδα καγκελάριο ο πρώην υπουργός είπε ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος για την πολιτική της απέναντι στους πρόσφυγες και τόνισε ότι η στάση της αυτή μπορεί να είναι προάγγελος καλών πραγμάτων στην Ευρώπη.

Για τον Πρωθυπουργό ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει:  «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πετύχει και το ξέρει. Παραιτήθηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος να υπογράψω ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί…Ο Τσίπρας το είπε ξεκάθαρα ότι αναγκάστηκε να το αποδεχτεί, αν και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Και τώρα βρισκόμαστε στην ανόητη θέση που όλες οι δυνάμεις στην Ευρώπη - συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, των Γερμανών και της ελληνικής κυβέρνησης - παριστάνουν ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα το οποίο όλοι ξέρουν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αρνήθηκα να συμμετέχω σε αυτές τις γελοιότητες κι έτσι παραιτήθηκα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ