Αυξάνει τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυξάνει τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
3

Ανοδικά κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να αυξάνει τη διαφορά με τη Ν.Δ. σύμφωνα με  δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS, για το ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1. Η δημοσκόπηση δείχνει και πτώση της Χ.Α. από την Τρίτη θέση καθώς ψηλότερα ποσοστά παίρνει το Ποτάμι. Οριακά φαίνεται να εξασφαλίζει την είσοδο του στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ ενώ εκτός Κοινοβουλίου μένουν ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης για την πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

  • ΣΥΡΙΖΑ 25,7%
  • Ν.Δ. 19,8%
  • Το Ποτάμι 6,9%
  • Χρυσή Αυγή 5,3%
  • ΚΚΕ 4%
  • ΠΑΣΟΚ 3,4%

Ως καταλληλότερος Πρωθυπουργός εμφανίζεται και πάλι ο Σαμαράς ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί το ζήτημα του δημόσιου χρέους καλύτερα. Στην ερώτηση αυτή οι συμμετέχοντες δηλώνουν 35% ο Σαμαράς και 28% ο Τσίπρας. Οριακά πιο δημοφιλής αρχηγός είναι ο Τσίπρας του Σαμαρά με 41% και 40% αντίστοιχα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ