Άρση του κατ' οίκον περιορισμού του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Μίχου ζητά ο εισαγγελέας

Άρση του κατ' οίκον περιορισμού του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Μίχου ζητά ο εισαγγελέας Facebook Twitter
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος (φωτογραφία αρχείου). ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού, που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο, για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εισαγγελέας θεωρεί πως το Συμβούλιο πρέπει να διατάξει την αντικατάσταση του συγκεκριμένου όρου, με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία ο βουλευτής.

Στο σκεπτικό της πρότασης αναφέρεται πως η άρση του περιοριστικού όρου θα δώσει δυνατότητα στον κατηγορούμενο βουλευτή να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Σημειώνεται πως ο Ν. Μίχος έχει επιπλέον τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Πριν λίγες ημέρες, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε άρση του κατ' οίκον περιορισμού που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο για εγκληματική οργάνωση Δημήτρη Κουκούτση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM